Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tűzoltóautó karambolja: négyen megsérültek

MTI
2006.09.04. 20:29

Tűzoltóautó ütközött a főváros XIX. kerületében egy személygépkocsival hétfőn kora este, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek - tájékoztatta a rendőrség és a mentőszolgálat az MTI-t.

A Benedek Elek utcából a Hengersor utcára kikanyarodó személygépkocsi nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő, megkülönböztető jelzést nem használó tűzoltóautónak - mondta el Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelet-vezetője.

Az ütközés következtében a tűzoltóautó felborult, a balesetben két tűzoltó, valamint két civil sérült meg- tette hozzá. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta a távirati irodának, hogy ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg, valamennyiüket a Honvéd Kórházba szállították.