Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Embercsempészettel gyanúsítanak egy vasutast

MTI
2006.09.06. 16:45

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a vasúti dolgozót, aki a gyanú szerint egy tunéziai férfival együtt egy nemzetközi vonat étkezőkocsijában próbált Ausztriába csempészni két iraki nőt - tájékoztatta a Budapesti Határőr Igazgatóság szerdán az MTI-t.

Az egyik iraki állampolgárságú nő a Budapestről induló nemzetközi gyorsvonat konyhájában, míg a másik az étkezőkocsijában rejtőzött el - közölte Csécsi Soma százados.

A két iraki nőt a határőrök előállították, az étkezőkocsi dolgozóját embercsempészés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, majd azt követően a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A budapesti határőr nyomozók egy Magyarországon élő tunéziai állampolgárt is azzal gyanúsítanak, hogy szervezőként segítette az irakiakat a vonatra feljutni és közreműködött abban, hogy a vasúti alkalmazott a vonaton elrejtse őket.