Olivér
4 °C
8 °C

Drogfutárokat fogtak a VIII. kerületben

2006.09.08. 15:39

Egy győri és egy budapesti fiatalembert vett őrizetbe a rendőrség, miután kiderült, hogy kocsijukban fél kilogrammnyi speed volt elrejtve: ellenük és harmadik, egyelőre szabadlábon lévő társuk ellen kábítószerrel való visszaélés miatt folytat eljárást a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság, közölte Kocsis Tündre alezredes pénteken az MTI-vel. A három drogfutárt a főváros VIII. kerületében tartóztatták fel csütörtök este a közös akciót végző fővárosi és győri rendőrök, mondta a sajtóreferens.

A Budapesten vásárolt, por alakban szállított kábítószert - amelynek piaci értéke meghaladja az egymillió forintot - Győrbe szándékozták szállítani a megrendelésre dolgozó drogfutárok, akik közül a legidősebb 29 éves, a legfiatalabb pedig még egyetemista. Ő, bár még csak 22 éves, már ismert a hatóságok előtt kábítószeres ügyletei miatt. A lefoglalt kábítószer hatóanyag-tartalmát vegyész szakértő vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?