Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Légpuskával lőtt a labdázó gyerekre

MTI
2006.09.12. 12:04

Gyermekre lőtt légpuskájával egy férfi Túristvándiban, a 12 éves fiú könnyű sérüléseket szenvedett, közölte a rendőrség kedden. Az 56 éves helyi lakos a kertjéből lőtt át hétfőn délután a szomszédos általános iskola udvarára, ahonnan egy labda átrepült a portájára, mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. Fülöp Gergely elmondta, a labdát visszakérni szándékozó, a kerítésre felmászott egyik diák lábszárát találta el a légpuska lövedéke, és okozott könnyű sérülést a gyermeknek.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást a mozgásában korlátozott, tolószékkel közlekedő férfi ellen, akit a vizsgálat adatai szerint az bosszantott fel, hogy az iskola udvarán futballozó gyerekek labdája átrepült az udvarára. A rendőrség a légpuskát lefoglalta.