Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyugaton cipőt, keleten parfümöt fogtak a vámosok

MTI
2006.09.12. 14:56

A pénzügyőrök mintegy 170 millió forint értékű csempészett parfümöt és 57 millió forint értékű cipőt foglaltak le - tájékoztatta a vám- és pénzügyőrség szóvivője az MTI-t kedden.

Hétfőn Kelebiánál az egyik belépő vasúti kocsi konténerében közel 15 ezer darab különféle márkájú parfümöt rejtettek el.

A mintegy 170 millió forint értékű illatszerszállítmányt a vámosok lefoglalták, és csempészet megalapozott gyanúja miatt egyenlőre ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást.

Szintén hétfőn Hegyeshalom közelében egy osztrák kamionból mintegy 10 ezer pár, a jelzések alapján egyértelműen Távol-Keletről származó cipő került elő, amelynek eredetét a sofőr nem tudta igazolni.

A pénzügyőrök a közel 57 millió forint értékű cipőszállítmányt lefoglalták, és szintén csempészet megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.