Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kábítószer-terjesztőt fogtak egy nyíregyházi középiskolánál

MTI
2006.09.22. 12:58

Kábítószer-terjesztőt fogott el a rendőrség az egyik nyíregyházi középiskolánál, a 30 éves helyi lakost őrizetbe vették és 6,2 gramm drogot foglaltak le nála, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

A férfire egy állampolgár hívta fel a rendőrség figyelmét, aki telefonon tett bejelentést csütörtök délután, hogy valaki kábítószert kínál a középiskolából hazatérő diákoknak, mondta Fülöp Gergely. A rendőr hadnagy hozzátette, a drogterjesztőnél lefoglalt növényi származék az elvégzett gyorsteszt alapján marihuánának bizonyult.

A térségi rendőrségi sajtószóvivő megjegyezte, ha az őrizetbe vett férfiről beigazolódik, hogy valóban a kiskorú középiskolai tanulóknak kínálta a kábítószert, 5-10 év közötti szabadságvesztésre ítélheti a bíróság.