Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fegyház a kaposvári újságárus gyilkosának

MTI
2006.09.26. 17:55

Nem jogerősen tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Somogy Megyei Bíróság azt a 37 éves kaposvári nőt, akit azzal vádolnak, hogy a múlt év nyarán kötözőzsineggel megfojtott egy kaposvári újságárust.

Az 50 éves újságárusnőt 2005. június 24-én délelőtt fojtották meg egy lakótelepi újságospavilonban. Az asszonyra másnap reggel a férje talált rá.

A vádirat szerint a feltételezett elkövető korábbi tartozásait akarta rendezni a pavilonból elvitt készpénzzel, illetve a magához vett 55 ezer forint értékű telefonfeltöltő-kártyákkal, amit tartozása fejében még aznap délelőtt átadott egy presszóban dolgozó kiszolgálónak.

A vádlott továbbra is tagadja a bűncselekmény elkövetését, ezért a védelem elsődlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért fellebbezett. Az ügyész súlyosbítást kért. Az ítélet nem jogerős.