Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Motorral menekülő rablókat fogtak el Pest megyében

MTI
2006.09.29. 14:46

Motorral menekülő rablókat fogtak el a rendőrök pénteken délben, Érden, illetve Diósdon - tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Az egyik érdi pénzintézetből egy asszony lépett ki, amikor két férfi kitépte a kezében lévő táskát, benne több millió forinttal. Az elkövetők a helyszínről motorkerékpárral elmenekültek, ám menekülés közben az egyik leesett a járműről és megsérült - mondta el Lukácsi Zsuzsa sajtóügyeletes.

Hozzátette: a férfit a közelben lévő állampolgárok a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták. A motorral tovább menekülő férfi Diósdon összeütközött egy német rendszámú személyautóval, őt a rendőrök a baleset helyszínén fogták el - mondta Lukácsi Zsuzsa. Az elrabolt pénz hiánytalanul megkerült - közölte a sajtóügyeletes.