Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mustgázmérgezés Pilisen

MTI
2006.09.29. 21:17

Mustgázmérgezés miatt riasztották a mentőket pénteken délután a Pest megyei Pilisen, ahol egy asszony a házuk alatti borospincében elvesztette az eszméletét, ezért kórházba kellett szállítani - közölte a monori mentőszolgálat orvosa az MTI-vel.

Az asszony egyedül ment le a szüret után a pincébe, hogy ellenőrizze a hordókat, a mustgáz miatt rosszul lett és eszméletét vesztve elterült a földön - mondta el Ágoston Viktor. Férje talált rá, ő riasztotta a mentőket. A nőt a ceglédi kórházba szállították, állapota nem súlyos.

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője korábban egy másik mustgázmérgezésről is beszámolt az MTI-nek: a szintén Pest megyei Péteriben egy idős férfi meghalt egy borospincében; mentésére siető felesége rosszul lett.