Szilvia
5 °C
16 °C

Egymillió forintos nyomravezetői díj egy sorozatrablóért

MTI
2007.02.06. 16:13

Egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a budapesti rendőrfőkapitány annak, aki érdemi információval rendelkezik a XI. kerületi posta- és pénzváltórablás elkövetőjéről. A férfi a gyanú szerint egy II. kerületi postahivatalt is fegyverrel rabolt ki, közölte a rendőrség kedden.

A főváros XI. kerületében még december 15-én rabolta ki egy ismeretlen férfi a Kemenes úti postát. Miután az elkövető megkapta a 606 ezer forintot, a postai dolgozókat bezárta a munkatérbe, a kulcsot magával vitte és elmenekült a helyszínről. A rendőrség gyanúja szerint ugyanez a férfi rabolta ki december 23-án a XI. kerületben, a Móricz Zsigmond körtéren lévő egyik pénzváltót, és feltehetően öt nappal később, december 28-án ugyanez a férfi rabolt el 125 ezer forintot a II. kerületben, a Máriaremetei úton található postahivatalból

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?