Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Továbbra sem találják a Máriapócsról eltűnt kisfiút

MTI
2007.02.07. 17:17

Továbbra sem találják a kutató egységek azt az ötéves kisfiút, aki Máriapócsról tűnt el.

A gyermeket több mint száz rendőr, határőr, polgárőr, helyi lakos, valamint a speciális mentők egysége kereste a kisvárosban és környékén, mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Nyomkereső kutyát és infrakamerát is alkalmaztak, de nem sikerült eredményt elérni. A keresést szerdán az éjszakai órákban is folytatják majd.

A gyermek kedden délután tűnt el otthonról, egy családi házból, s előbb a szülei keresték, majd a helyi lakosokkal együtt az értesített rendőrség, a határőrség, a polgárőrség és a speciális mentők is bekapcsolódtak a kisfiú felkutatásába.

A keresett gyermek körülbelül 120 centiméter magas, vékony testalkatú, szeme és rövid nyírt haja fekete, s bal fülében ezüst színű karika fülbevalót visel. Otthonából barna, polár anyagú pulóverben, sötétkék, oldalain fehér csíkos melegítő-nadrágban, barna színű, tépőzáras sportcipőben ment el.