Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felborult egy szlovák kamion a 85-ös főúton

MTI
2007.02.14. 14:40

Egy súlyos és két könnyű sérültje van a szerdán Csorna térségében, a 85-ös főúton történt közlekedési balesetnek, amelyben egy vasat szállító szlovák kamion felborult és rakományának egy része ráhullott két szembejövő kocsira, tájékoztatott a rendőrség. Kocsis Tünde megyei sajtóreferens elmondta, a szlovák nyerges vontató vezetője vélhetőleg elaludt, járműve az árok felé sodródott, és amikor a vezető visszarántotta a kormányt, a kamion áttért az út bal oldalára, és ott érintőlegesen ütközött két gépkocsival, majd oldalára dőlt. A nyerges vontató és kihulló rakományának egy része további két szembejövő kocsira borult.

A vétlen járművekben utazók közül ketten könnyen sérültek, a kamion szlovák vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főút érintett szakaszát lezárták, a rendőrség a forgalmat tereli, mondta a sajtóreferens.