Judit
3 °C
7 °C

Baleset miatt lezártak a 7-es utat Somogyban

MTI
2007.02.14. 20:32

Baleset miatt várhatóan éjfélig teljes útzár lesz a 7-es úton Somogyban a szőkedencsi elágazónál - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a szerda este.

Egy rakománnyal teli kamion és egy személygépkocsi ütközött frontálisan, nem sokkal hét óra előtt. A kamion elé kihajtó gépkocsi vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállították a Marcali kórházba. Az utat a helyszínelés, illetve a műszaki mentés és a szétszóródott rakomány eltakarítása idejére teljes szélességében le kellett zárni.

A Zala megyéből a főváros irányába tartó autósoknak Sávolynál kerülő útra kell térniük, az ellenkező irányból érkezőknek a balatonszentgyörgyi körforgalomnál kell másik útvonalat választaniuk.

A személygépkocsi vezetőjét a tűzoltók szabadították ki az autóból, a műszaki mentésben a marcali hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltók vesznek részt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?