Eufrozina, Kende
4 °C
15 °C

Szándékos gázolás dulakodás után

2007.02.24. 19:05
Összeszólalkozás után szándékosan elgázolt egy férfit a 7-es főút szabadbattyányi szakaszán egy nő szombaton; a 21 éves budafoki férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte az MTI-vel a rendőrség.

Az eset előzménye, hogy az egyik szabadbattyányi szórakozóhelyen reggelre összeszólalkozott két mulatozó társaság. A nézeteltérés tettlegességig fajult. A két táborra szakadt csoport tagjai puszta kézzel, vascsővel, baltanyéllel, szamurájkarddal estek egymásnak - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a csetepatét követően a 7-es főút irányába távozók közül egy 24 éves tatabányai nő autójával szándékosan nekihajtott az ellenérdekelt csoportba tartozó egyik férfinek. Fellökte és a földre zuhanó fiatalemberre hajtott. Egy másik férfi pedig a gázoló kocsijának szélvédőjére esett. Ő könnyen sérült.

A gázoló nőt előállították, s emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg. A vendéglőbeli összetűzés következtében ketten könnyebben sérültek. Kilenc embert előállítottak, s az ügyben garázdaság miatt indult eljárás.