Judit
2 °C
7 °C

Szándékos gázolás dulakodás után

2007.02.24. 19:05
Összeszólalkozás után szándékosan elgázolt egy férfit a 7-es főút szabadbattyányi szakaszán egy nő szombaton; a 21 éves budafoki férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte az MTI-vel a rendőrség.

Az eset előzménye, hogy az egyik szabadbattyányi szórakozóhelyen reggelre összeszólalkozott két mulatozó társaság. A nézeteltérés tettlegességig fajult. A két táborra szakadt csoport tagjai puszta kézzel, vascsővel, baltanyéllel, szamurájkarddal estek egymásnak - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a csetepatét követően a 7-es főút irányába távozók közül egy 24 éves tatabányai nő autójával szándékosan nekihajtott az ellenérdekelt csoportba tartozó egyik férfinek. Fellökte és a földre zuhanó fiatalemberre hajtott. Egy másik férfi pedig a gázoló kocsijának szélvédőjére esett. Ő könnyen sérült.

A gázoló nőt előállították, s emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg. A vendéglőbeli összetűzés következtében ketten könnyebben sérültek. Kilenc embert előállítottak, s az ügyben garázdaság miatt indult eljárás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?