Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dílereket kaptak el Debrecenben

MTI
2007.02.27. 17:03

Ötvenmillió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök Debrecenben múlt hét szerdán, négy magyar és egy holland állampolgár ellen indult eljárás.

A rendőrök február 21-én érték tetten az öt férfit a kábítószer átadása közben. A helyszínen a holland állampolgár gépkocsijából 10 kilogramm amfetamint, 7,5 kilogramm hasist és 8 darab ecstasytablettát foglaltak le. Ezek együttes értéke forgalmi értéke mintegy 50 millió forint.

Vámospércsenegy egy pincében több mint 1600 tő kendert találtak, egy szilvásváradi házkutatásban több mint egymillió forint készpénzt, zöld növényi morzsalékot, joghurtos dobozban további tablettákat foglaltak le.

A nyomozók információi szerint a gyanúsítottak Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyét tervezték ellátni droggal.