Aliz
6 °C
14 °C

Gyermekét is felgyújtotta az öngyilkos anya

MTI
2007.02.28. 10:18

Belgiumban egy anya úgy lett öngyilkos, hogy felgyújtotta gyerekét is, aki még élt, amikor a lángok belekaptak. Az öngyilkosság hétfőn történt a dél-belgiumi város, Tournai közelében. Azt, hogy a kisgyerek még élt a tragédia pillanatában, csak kedden hozták nyilvánosságra, miután elvégezték a boncolást.

A nyomozóknak időközben sikerült rekonstruálniuk az eseményeket, eszerint a 34 éves nő, Sandra Spiet depressziós volt, amióta élettársa elhagyta. Az utóbbi időben többször közölte környezetével, öngyilkos akar lenni, amit a lakásán hátrahagyott búcsúlevelében is megerősített. Hétfőn végül rászánta magát a tettre, ám elkeseredettségében megölte 3 éves kisfiát, Antoine-t is, kocsijával Tournai közelében egy csatornapartra hajtott, ott felgyújtotta az autót, benne kettejükkel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?