Olivér
4 °C
8 °C

Kábítószert és fegyvert foglaltak le a fővárosi rendőrök

MTI
2007.02.28. 19:34

Kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya ismeretlen tettesek ellen, olvasható a BRFK honlapján.

A bűncselekmény elkövetésével egy 40 éves dömsödi, illetve egy 36 éves budapesti férfi gyanúsítható, akiket a rendőrök kedden a XIII. kerületi Petneházy közben fogtak el.

A dömsödi gyanúsított ruházatából 100 gramm törtfehér színű kábítószergyanús anyag, míg a másik férfi ruházatából körülbelül egy gramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmelék került elő.

A dömsödi férfi lakóhelyén tartott házkutatás során egy PA-63 típusú maroklőfegyver és hozzá való hét darab lőszer, továbbá 51 darab 38-as kaliberű lőszert foglaltak le; a férfi nem rendelkezett lőszertartási engedéllyel.

Az idősebb férfit őrizetbe vették, míg a fiatalabbat szabadlábon hagyták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?