Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eloltották a tüzet a hajdú-bihari fafeldolgozóban

MTI
2007.05.01. 09:39
Tűz ütött ki kedden reggel egy Hajdú-Bihar megyei fafeldolgozó telepen; a hat kocsival kiérkezett 20 tűzoltó néhány perccel nyolc óra előtt oltotta el a lángokat.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) főügyeletének tájékoztatása szerint a tűzesetben személyi sérülés nem történt. A tűzoltókat reggel fél hét körül riasztották a Nyíracsád és Nyíradony közötti 600 négyzetméteres könnyűszerkezetes csarnokhoz.

Kozma Imre százados, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta, hogy a tűz miatt meggyengült a csarnok álmennyezete, így a helyszínen lévő tűzoltók megkezdték annak bontását.

A debreceni és a nyíracsádi tűzoltók mellett riasztották a nyírbátoriakat is, azonban rájuk már nem volt szükség, miután a nagy kiterjedésű tüzet sikerült gyorsan eloltani.