Olivér
4 °C
8 °C

Tizenkilenc éves zsarolót fogtak el Debrecenben

MTI
2007.05.02. 14:58

Tízmillió forintot követelt egy vállalkozótól egy 19 éves zsaroló Debrecenben, a gyanúsítottat elfogták, közölte szerdán Vezendi Jánosné őrnagy. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, az akkor még ismeretlen zsaroló a vállalkozónak írt levélben a családtagok bántalmazásával fenyegetőzött, ha az általa megjelölt helyre nem helyeznek el 10 millió forintot. A rendőrök akkor fogták el a fiút, amikor a pénzért ment kedden. A térségi rendőr-főkapitányság zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

A 19 éves debreceni fiatalembert, aki részletes beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette. A fiú elmondta, hogy a megzsarolt vállalkozónak nem rokona, nincs vele közelebbi kapcsolata, de ismerte anyagi helyzetét, mondta Venzendi Jánosné.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?