Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos robbanás egy újfehértói házban

MTI
2007.05.07. 19:41

Egy ember meghalt, amikor robbanás történt egy újfehértói házban hétfőn, közölte a rendőrség. A Nyíregyházával szomszédos városban, egy lakóházban az első jelentések szerint egy ember meghalt, mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. Fülöp Gergely hozzátette, a robbanás körülményeinek tisztázását a rendőrség megkezdte, azt is vizsgálják, van-e több sérültje a detonációnak.

Pernyák Sándor ezredes, a szabolcsi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője elmondta, az újfehértói családi ház fürdőszobájában történt robbanás, egy 50 év körüli nő a helyszínen életét vesztette. A katasztrófavédelmi szervezet vezetője arról is szólt, hogy szakértőket vezényeltek a helyszínre, akik tisztázzák majd, mi okozta az újfehértói gázrobbanást.

A térségi katasztrófavédelmi igazgatóság parancsnoka késő este arról tájékoztatott, hogy a családi ház fürdőszobájában a korábbi feltételezéssel szemben mégsem gáz, hanem valamilyen vegyi anyag robbant fel. A szakértők még nem tudták megállapítani, hogy milyen vegyi anyagról lehet szó.