Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresik az utastérbe vágódott leszakadt lábfejű gyalogost

MTI
2007.05.22. 18:07

Különös közlekedési bűneset tettesét keresi negyedik napja Szlovákiában a dunaszerdahelyi járási rendőrkapitányság: egy ismeretlen gépkocsivezető a városhoz közeli kisközségben, Hegyétén a gyalogátkelőn elgázolt egy férfit, akinek a holttestét azóta sem találják, az áldozatnak mindössze a leszakadt lábfeje maradt a helyszínen.

Az áldozat kiléte ismert, mert a lábfejen levő zokniról, a távolabb megtalált cipőről és kalapról sikerült megállapítani. A rendőrök szerint a gázolás után teste a szélvédőt áttörve becsapódhatott a személygépkocsi utasterébe, a fekete Skoda Fabia vezetője elhajtott. Az illetőt napok óta senki sem látta, a telefonját sem veszi fel. A rendőrség feltételezi, hogy a gázolás során a gázoló is megsérült, s most sebesülten ismeretlen helyen rejtőzködik.