Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy mennyiségű szteroidot foglaltak le Ferihegyen

MTI
2007.05.24. 12:29

Szteroidalapú, tiltott teljesítménynövelő készítményeket foglaltak le a határőrök a Ferihegyi repülőtér parkolójában két, Thaiföldről érkezett magyar állampolgártól; a tiltott szer csempészei ellen eljárás indult, tájékoztatott a Budapesti Határőr Igazgatóság sajtótisztje csütörtökön. A határvadász járőrök a Ferihegy 2/B terminál parkolójában igazoltatott két utas ruházatát és csomagjait átvizsgálták, és ezekből kétezer ampullányi, illetve ötszáz tasaknyi - hozzávetőlegesen 52 000 tablettát tartalmazó - szteroidalapú termék került elő.

A sajtótiszt nem tudott felvilágosítást arról, hogy a készítményeknek mekkora lehet az értéke, mert - mint azt az MTI-nek elmondta - ezek a szerek nincsenek kereskedelmi forgalomban, és Magyarországon tiltottnak minősülnek.