Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kábítószer és fegyverek egy körmendi lakásban

MTI
2007.05.25. 21:44

Többféle kábítószert, éles lőfegyvernek látszó, csőre töltött gázpisztolyt, elektromos sokkolót és több száz karton hamisított zárjeggyel ellátott cigarettát találtak egy lopás gyanúja miatt eljárás alá vont férfi lakásán a körmendi rendőrök, tájékoztatott pénteken Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az őrnagy közölte, a férfi kihallgatását végző nyomozóban felmerült a gyanú, hogy a kihallgatott személy esetleg kábítószer befolyása alatt áll, ezt a gyanúját az elvégzett kábítószerteszt és a kirendelt szakértő is megerősítette.

A kihallgatással párhuzamosan elvégzett házkutatáskor a rendőrök a férfi lakásán 200 darab ecstasytablettát, vadkenderpalántákat, a kábítószer kiadagolásához szükséges digitális mérleget is lefoglaltak. A lopás mellett kábítószer terjesztéssel is gyanúsított férfit a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte, a nyomozás több szálon folytatódik, de az őrnagy tájékoztatása szerint már eddig is népes fogyasztói tábor került a rendőrség látókörébe.