Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még mindig ég a budapesti raktárépület

MTI
2007.05.31. 07:07

Tűz ütött ki szerdán késő este egy raktárnak használt, ötezer négyzetméter alapterületű ötszintes épületben Budapesten a IX. kerület Soroksári úton, közölte a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője csütörtökre virradó éjjel. Molnár Péter éjszakai tájékoztatása szerint a valamikori vágóhíd területén lévő épületben több ezer négyzetméteren égett mind az öt szint és a tetőzet. A riasztási fokozat a skálán a legmagasabb: ötös, kiemelt volt. A tűzoltók kilenc vízsugárral és két emelőkosárra szerelt vízsugárral kezdték meg az oltást, amelyet nehezített, hogy nem találtak feljárókat az épületben, amely ráadásul labirintusszerű és füsttel telített.

A tűzoltóság központi ügyelete csütörtök reggel arról számolt be, hogy hajnalban már az utómunkálatokat végezték a helyszínen, amikor a tető néhány pontján ismét fellángolt a tűz, amelyet jelenleg is oltanak. Személyi sérülésről nem érkezett hír.