Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Különös golyóállómellény eltűnés Hosszúpályiban

MTI
2007.05.31. 21:09

Eltűnt két golyóállómellény a debreceni rendőrkapitánysághoz tartozó hosszúpályi rendőrőrsön. Az ügyben a közelmúltban a debreceni nyomozó ügyészségen büntetőfeljelentést tett a rendőrség. A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a hosszúpályi rendőrőrs parancsnoka még a múlt év végén észlelte, hogy nincs meg a leltárukban lévő két golyóállómellény. A parancsnok jelentette az ügyet feletteseinek, majd később büntetőfeljelentést tettek az ügyben.

Vezendi Jánosné elmondta azt is, hogy a napokban három rendőr szerelt le közös megegyezéssel Hajdú-Bihar megyében. Közülük ketten éppen a hosszúpályi rendőrőrsön teljesítettek szolgálatot, ám vélhetően nincs összefüggés a két eset között. Az eltűnt golyóállómellények ügyében a nyomozók eddig még senkit nem gyanúsítottak meg - tette hozzá.