Cserbenhagyót keres a rendőrség

2007.06.17. 10:30

Segítségnyújtás elmulasztása miatt keresik azt a balesetet okozó férfit, aki miatt egy rendőr vasárnap kora reggel életveszélyesen megsérült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Lukácsi Zsuzsa elmondta, hogy az eset a 6-os úton történt Dunaföldvár közelében, ahol az érdi rendőrkapitányság rendőre az éjszakai szolgálat után autójával hazafelé tartott. Szembe jött vele egy Ford Transit kisteherautó, és eddig nem tudni miért, áttért a felezővonalon, ahol összeütközött a vétlen kocsival. Mindkét autó megpördült, és az árokba zuhanva a Ford Transit ráesett a másik autóra. A 25 éves törzsőrmester rendőr életveszélyes sérülést szenvedett, a mentők a dunaújvárosi kórházba szállították.

A szemtanúk szerint a Ford Transit vezetője kikászálódott az összetört kocsiból, belerúgott az autójába, összeszedett néhány csomagot az ülésről majd gyalog elhagyta a helyszínt. A személyleírás szerint egy sötét hajú férfiről van szó, akinek vérzett a feje. Kézre kerítésére a Paksi Rendőrkapitányság kezdte meg a nyomozást.