Eleonóra
-1 °C
2 °C

Leütötték és kirabolták egy játékterem őrét Miskolcon

MTI
2007.06.29. 17:05

Kirabolták egy játékterem őrét péntek hajnalban Miskolc belvárosában, a rablással összefüggésbe hozható huszonéves gyanúsítottak egyikét már elfogták Hernádkak településen, közölte a rendőrség. Társát, a 24 éves Somogyi Róbertet - országos körözését is elrendelve - még keresi a rendőrség. A teremőrt leütötték, és elvették az övtáskájából azt a pénzt, ami a játéktermi gépek bevételéből származott, mondta Nagy Sándor, a miskolci kapitányság szóvivője. Mint mondta, az őr nem fegyveres biztonsági ember, feladata a gépek felügyelete. Sérülése miatt kórházba szállították.

Az ügy részleteivel kapcsolatban közölte, a Miskolci Rendőrkapitányság forrónyomos csoportját rablás miatt értesítették, mivel két férfi megtámadta a belvárosi rulett-terem alkalmazottját, aki nem biztonsági őr. A támadók egyike egy téglával bántalmazta, majd elvették tőle a több százezer forintos bevételt, és távoztak a helyszínről. A teremőr az elsődleges adatok szerint könnyebb fejsérülést szenvedett.

Az elkövetőkről kapott személyleírás, a szemléhez kapcsolódó adatgyűjtések eredményeként a miskolci nyomozók azonosították a két férfit. A rablással összefüggésbe hozható huszonéves elkövetők a borsodi megyeszékhelyen albérletben laktak.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft