Folytatják az emődi kislány keresését

MTI
2007.09.10. 15:15

Hetedik napja keresik azt alig kétéves kislányt, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődről tűnt el, a kutatás más térségben is tart, bűncselekmény gyanúja ugyanakkor nem merült fel, tájékoztatott a rendőrség hétfőn. A miskolci rendőrkapitányság emődi rendőrőrse közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja a kislány eltűnésének körülményeit, az eddig felmerült összes adatot, információt a rendőrség megvizsgálta, közölte Egyedné Novodonszki Éva a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség olyan információ birtokába jutott, miszerint a gyermek nem a környéken lenne, ezért a keresésben részt vevőket megosztották és folytatódik a kislány után a kutatás, mondta a szóvivő. Hozzátette, az emődi rendőrség munkatársai minden újabb használható információra fokozott figyelmet fordítanak.

A Pandának becézett alig két éves kislány a Maci névre hallgató kutyájával szeptember 4-én, kedden tűnt el Emődön a Völgy utcában lévő otthonából. Vasárnap hazatért a kislánnyal elkóborolt kutya. A speciális mentők kutyáikkal megpróbálták felderíteni azt az útvonalat, ahonnan az eb jöhetett, ám munkájukat nehezítette, hogy a kutya tüzel és ez a körülmény eltereli a kereső ebek figyelmét is.