Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos autóbaleset Gencsapátinál

MTI
2007.10.02. 23:50
Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek, amikor kedden este két autó frontálisan ütközött Gencsapáti és Szombathely között - közölte az MTI-vel a rendőrség.

"Egy személygépkocsi Kőszeg felől Szombathely irányába közlekedett a 87-es számú főúton, és eddig tisztázatlan okból lesodródott a jobb oldali útpadkára, majd hirtelen áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott frontálisan ütközött a szemből érkező gépkocsival" - mondta Nagy Ildikó, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A balesetet okozó gépjármű vezetője, egy 67 éves szombathelyi férfi a helyszínen életét veszítette, a másik gépkocsiban ülő két embert súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.