Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Váratlan fordulat a brémai kamaszhalál ügyében

Független Hírügynökség
2007.10.03. 11:18

A német rendőrség szerdai közleménye szerint szabadlábra helyezték azt a 14 éves fiút, akit azzal gyanúsítottak, hogy hétfőn a nyílt utcán agyonverte kiskorú iskolatársát. A boncolás kiderítette, hogy a 13 esztendős áldozat súlyos szívbeteg volt és más életfontosságú szervei sem működtek tökéletesen, így az ütlegeléstől függetlenül is, szervezete napokon-heteken belül felmondta volna a szolgálatot. Az áldozat testén csak kevés külsérelmi nyomot fedezett fel a bűnügyi orvosszakértő.

Szemtanúk szerint egy brémai buszon kapott hajba két kiskamasz hétfőn délután. A járműről leszállva tovább folytatták a verekedést a fiúk. A korábban jó barátságban lévő srácok közül a fiatalabbik az ütlegelések következtében a földre került. Noha a járókelők hamar szétválasztották a őket, a 13 esztendős áldozat életét a helyszínre riasztott orvosok sem tudták már megmenteni.