Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felrobbant egy kandalló Nagykanizsán

Független Hírügynökség
2007.10.05. 09:27

Az első hírekkel ellentétben nem egy családi házban, hanem egy mezőgazdasági kisgépeket forgalmazó boltban robbant fel egy kandalló pénteken reggel Nagykanizsán. A robbanásban senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős.

A tűzoltókat pénteken reggel 8 óra előtt nem sokkal riasztották az Ifjúsági úti épületbe azzal, hogy egy kandalló felrobbant és az épület lángokban áll. A boltban kisgépeket és hozzájuk tartozó alkatrészeket, veszélyes kenőanyagokat, valamint festékeket is árusítottak.

Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a bolt belső tere, valamint akkor már a tetőszerkezet is lángokban állt. A tűzet már eloltották jelenleg az utómunkálatok tartanak, személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár várhatóan meghaladja a 10 millió forintot.