Olivér
4 °C
8 °C

Balesetsorozat Moson-Szolnok térségében

MTI
2007.10.05. 11:48

Ketten súlyosan megsérültek abban a balesetsorozatban, amely pénteken történt a 86-os főúton, Moson-Szolnok térségében - közölte az MTI érdeklődésére a rendőrség.

Horváth Csaba alezredes, mosonmagyaróvári rendőrkapitány elmondta: egy mellékútról a főútra szabálytalanul kihajtó személyautó összeütközött a főúton közlekedő kamionnal. A személykocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesetet észlelve megállt a főúton haladó autóbusz, amelybe egymás után három kisteherautó is belehajtott. Az utolsó kisteherautó olyan mértékben összeroncsolódott, hogy vezetőjét feszítő-vágó eszköz segítségével emelték ki a tűzoltók a járműből - mondta Ősze Csaba, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-nek.

Ez utóbbi jármű vezetője a baleset másik súlyos sérültje. Ez a kiskamion hűtött gyógyszereket szállított Csehországból Horvátországba. A gyógyszerek átmeneti elhelyezéséhez valószínűleg a győri kórház nyújt segítséget - mondta Ősze Csaba. A balesetsorozat miatt hatalmas dugó alakult ki a 86-os főúton, mivel terelésre nem volt mód. A forgalom 11.00 óra tájban egy pályán megindult - közölte Kocsis Tünde alezredes a Győr megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?