Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vonattal ütközött egy személyautó a fővárosban

MTI
2007.10.08. 10:21

Mozdony ütközött személyautóval Budapest XVIII. kerületében egy fénysorompó nélküli vasúti átjáróban hétfő délelőtt. A gépkocsit vezető fiatalembert súlyos sérülésekkel szállították kórházba, közölte a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. Molnár Péter szerint feltehetőleg figyelmetlenség okozhatta a Nagykőrösi és az Eke utca kereszteződésében történt balesetet.

A mozdony az ütközés után még 80 méteren tolta maga előtt a személyautót, ám szerencsére a mozdony nem a sofőrülés oldalán futott bele a kocsiba, a fiatalember így maradhatott életben, mondta a szóvivő. A sofőrt, aki a fején sérült meg, a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott autóból. A rendőrség azt közölte, hogy egy Gyál irányából Budapest felé közlekedő dízelmozdony ütközött a sínekre hajtó autóval, a baleset sérültje egy 25 éves szolnoki fiatalember.