Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogása után megszökött egy férfi Zalaegerszegen

MTI
2007.10.10. 17:38

A rendőrök elfogták ugyan azt a férfit, akit szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt köröztek, ő azonban már a fogházba szállítás közben megszökött Zalaegerszegen - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Csizmazia Péter közölte: a férfit szerdára virradó éjszaka éppen a zalaegerszegi Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították a rendőrök, amikor megszökött tőlük. A szóvivő megfogalmazása szerint a férfi "ismeretlen körülmények között kioldotta a vezetőszíját", és a bilinccsel a kezén eltűnt a rendőrök szeme elől.

A férfit korábban azért körözték, mert nem vonult be a börtönbe, hogy letöltse jogerős szabadságvesztését. A Zala Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja elrendelte a 23 éves férfi újbóli körözését. A férfi feltételezhetően Nagykanizsán, Zalaegerszegen vagy Letenyén és környékén bukkanhat fel.