Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb szakértői jelentés Zsanett-ügyben

Független Hírügynökség
2007.10.16. 20:15

Elkészült az Egészségügyi Tudományos Tanács szakvéleménye a május elején a Múzeum körúton állítása szerint rendőrök által megerőszakolt lány ügyében.

A tanácsot az ügyészség kérte fel, hogy vizsgálatával oldja fel az ügyben korábban elkészült orvosszakértői jelentések közti ellentmondásokat. A részletek még nem ismertek, a most elkészült szakvélemények ugyanis még nincsenek az érintettek kezében.

Tuza Péter, a lány ügyvédje a Független Hírügynökség kérdésére elmondta: ő is úgy tudja, hogy elkészült a tudományos tanács jelentése, de az eredményeket még nem kapta meg. Valószínűleg azonban már ezen a héten hozzájut - tette hozzá.

Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a szakvélemény elkészültét megerősítette, de azt mondta, hogy amíg az érintettek nem tanulmányozzák, addig a részletek nem hozhatók nyilvánosságra.