Olivér
5 °C
8 °C

Nyomozás egy nyíregyházi gázrobbanás ügyében

MTI
2007.10.17. 12:20

Közveszély okozása miatt rendelt el nyomozást a rendőrség egy nyíregyházi gázrobbanás ügyében, amelynek anyagi kára csaknem 3,5 millió forint, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szerdán. A gázrobbanás kedden történt Nyíregyháza belvárosában, ahol egy üzlethelyiségben végeztek gázbekötési munkálatokat, és az eddig tisztázatlan körülmények között kiömlött gáz egy zárlatos konnektor következtében berobbant, mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt sem az épületben, sem az utcán, ahová az ablak és az ajtó jó részét kirepítette a detonáció, az anyagi kár viszont meghaladja a 3,5 millió forintot. A szóvivő hozzátette, a rendőrség ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást, és szakértők bevonásával folytatja az eljárást a gázrobbanás ügyében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?