Ödön
1 °C
11 °C

Menekült a vámosok elől, de árokba borult

MTI
2007.10.19. 13:20
Árokba borult egy, a pénzügyőrök és a határőrök közúti ellenőrzése elől menekülő cigarettacsempész személyautója Mátészalkánál, a sofőrt könnyebb sérülésekkel az üldözői szállították kórházba - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Észak-Alföldi Regionális Parancsnoksága nyíregyházi nyomozóhivatalának sajtóreferense pénteken az MTI-vel. A közös ellenőrzést tartó pénzügyőrök és határőrök Mátészalka belterületén csütörtök este akartak két, egymást követő gépkocsit ellenőrizni, de az egyik jármű vezetője a jelzést figyelmen kivül hagyva, nagy sebességgel továbbhajtott - mondta Jánvári Regina.

A pénzügyőr főhadnagy hozzátette: a menekülő sofőr később elvesztette uralmát a járműve fölött és az árokba borult, könnyű sérüléseket szenvedett, s az üldöző pénzügyőr nyomozók szállították kórházba a helyszínről. A sajtóreferens tájékoztatása szerint amíg a pénzügyőrök és a határőrök a menekülőt üldözték, a másik autó vezetője kocsiját Mátészalka külterületén hátrahagyva elmenekült, felkutatása jelenleg is nagy erők bevonásával folyik. A két járműben összesen 1.500 karton, több, mint 8,5 millió forint értékű ukrán zárjegyes cigaretta volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?