Olivér
4 °C
8 °C

Az OTP fizet, de nem azért

MTI
2007.10.19. 19:17

Emberiességi szempontok alapján az OTP Bank anyagi segítséget nyújt a májusi Széna téri bankrablási kísérlet három sérültjének - olvasható az OTP Bank, az érintettek és a két fizikai sérülést szenvedett ügyfél jogi képviselőjének az MTI-hez pénteken eljuttatott közös közleményében.

Mint írják, a bank fenntartja álláspontját, amely szerint nem terheli kártérítési felelősség az ügyben, mert a jogszabályi rendelkezések és a biztonsági előírások maradéktalan betartásával minden elvárhatót megtett ügyfelei testi épségének és vagyonának védelme érdekében.

Ugyanakkor emberiességi szempontokat mérlegelve az OTP Bank vezetése úgy döntött, hogy a bankrablási kísérlet három sérültjének - két ügyfelet lövés ért, egy pedig pszichés traumát szenvedett - az elszenvedett sérülések következményeinek enyhítése érdekében támogatást nyújt - áll a közleményben. Mint írják, az OTP Bank anyagi segítségét az érintettek köszönettel elfogadták, de azt nem árulták el, mekkora összeget adott a pénzintézet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?