Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Forródrót Madeleine megtalálására

MTI
2007.10.24. 21:47

A nap huszonnégy órájában működő telefonvonalat létesítenek a Portugáliában eltűnt brit kislány, Madeleine McCann szülei, abban bízva, hogy értesülésekhez jutnak fél éve eltűnt gyermekük sorsáról. A spanyol és a portugál rendőrség teljes támogatása mellett létesítendő spanyol telefonszámon a szülők által megbízott spanyol detektívek fognak jelentkezni, mondta el Clarence Mitchell, a McCann-házaspár szóvivője. Mitchell szerint McCannék továbbra is abból indulnak ki, hogy a kislányt elrabolták, és még mindig eltűnés helyszínének közvetlen közelében lehet.

Madeleine-nek május elején, röviddel negyedik születésnapja előtt veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz üdülőhelyen az alatt az idő alatt, míg szülei egy közeli étteremben a barátaikkal vacsoráztak. A múlt hónapban a házaspár mindkét tagját gyanúsítottá nyilvánította az eltűnési ügyben nyomozó portugál rendőrség, de azt nem közölték, milyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják őket. Gerry és Kate McCann egyaránt tagadja, hogy bármi köze lenne a kislány eltűnéséhez.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?