Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vadászpuskával fenyegette volt feleségét

2007.10.31. 13:31

Egyelőre keresi a rendőrség azt a férfit, aki egy vadászpuskával életveszélyesen megfenyegette volt feleségét és annak édesanyját Pogányban. A rendőrségtől még hétfőn kért segítséget a baranyai község egyik lakója, azt állítva, hogy volt férje megfenyegette egy vadászpuskával.

A nő elmondása szerint a 34 éves helybéli férfi az esti órákban jelent szülei házánál, majd őt magát és édesanyját is életveszélyesen megfenyegette, sőt egyszer meg is töltötte a nála lévő vadászfegyvert. A megfenyegetett asszony elmondta azt is, hogy férjének sosem volt vadászfegyvere, így szinte biztos, hogy fegyver tartására jogosító engedélye sincs.

A kiérkező rendőrök több helyen is keresték a férfit a környéken, ám nem találták meg, ezért elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. A férfi lőfegyverrel, illetve lőszerrel való visszaélés miatt számíthat felelősségrevonásra.