Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kamerákkal figyeltette szomszédját

MTI
2008.03.03. 19:22

Kamerákkal figyeltette szomszédja telkét a gyanú szerint az a férfi, aki ellen magántitok jogosulatlan megszerzése miatt indított eljárást a rendőrség a közelmúltban Pécsen, közölte a baranyai rendőrség sajtóreferense hétfőn. A férfit a vele haragban álló szomszéd jelentette fel arra hivatkozva, hogy a házára szerelt kamerák közül több az ő telkét figyeli, ehhez pedig nem járult hozzá, mondta el Zsobrák Péter. Hozzátette, a gyanúsított azzal védekezett, hogy ő, illetve háza rongálások sorozatának áldozata volt az elmúlt időszakban, a kamerákkal csak az ilyen cselekményeket akarta megelőzni.

A sajtóreferens beszámolt arról, hogy a rendőrség informatikus szakértők bevonásával vizsgálja a kamerák által készített felvételeket. Ha a férfi bűnössége beigazolódik, akár öt év szabadságvesztéssel is sújtható "technikai eszköz alkalmazásával elkövetett, magántitok jogosulatlan megszerzése bűntett" elkövetése miatt.