Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Tizenévesek raboltak ki egy másik fiatalkorút Ózdon

MTI
2008.03.12. 14:38

Három 14 éves fiú rabolt ki egy 17 éves fiatalembert a Borsod megyei Ózdon, a rendőrök elfogták őket.

A rablást ad hoc jelleggel követte el a három ózdi fiatalkorú. A bűncselekmény még hétfőn történt, amikor a 17 éves sértett barátjával együtt egy helyi focipályán ment keresztül, ahol hat fiú futballozott. Ekkor hárman odamentek hozzá, s felszólították, hogy adja át pénzét és egyéb értékeit.

A három rabló összesen kétszáz forintot, egy mobiltelefont és egy márkás baseballsapkát zsákmányolt, ezek után az egyik 14 éves gyanúsított többször megrúgta az áldozatát, s csak ezek után engedték elmenni a tőlük három évvel idősebb sértetett és annak barátját.

Az esti órákban a sértett az egyik ózdi bevásárlóközpontban felismerte támadóit, majd azonnal értesítette a rendőrséget, így sikerült előállítani a három 14 éves elkövetőt, akik elismerték tettüket, s a rabolt értékeket is megtalálták náluk a rendőrök.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?