Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Magyar gépkocsi szenvedett halálos balesetet Ausztriában

MTI
2008.03.16. 13:51

Halálos kimenetelű baleset ért a vasárnapra virradó éjszaka egy magyar gépkocsit a Salzburgot Béccsel összekötő az A1-es nyugati autópályán, az alsó-ausztriai Pöchlarn közelében. A személyautóban öten ültek. A gépkocsit vezető 25 éves nő a tartományi rendőrkapitányság közleménye szerint a baleset után elmondta, hogy Bécs felé haladtak, amikor egy másik autó váratlanul leszorította őket az úttestről, aminek következtében a sztráda melletti füves-bozótos sávba sodródtak. A gépkocsi megpördült, majd bal oldalával egy fának csapódott.

Az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már csak a halálát tudták megállapítani. A többieket könnyebb sérülésekkel a melki kórházba szállították. Valamennyien jól vannak, és már kapcsolatba léptek a hozzátartozóikkal. A magyar külügyminisztérium hivatalosan hétfőn intézkedik az ügyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?