Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Középiskolások fosztották ki a polgári védelmi raktárat

Független Hírügynökség
2008.03.20. 13:38

Középiskolások törték fel a Polgári Védelem nagykállói raktárát, és lopták hónapok óta az ott található védőfelszereléseket. A Polgári Védelem raktára egy nagykállói középiskola pincéjében volt. A betörést szerdán vették észre, de kiderült, hogy már december óta fosztogatták a védőfelszereléseket. A rendőrség egy nap alatt elfogta a középiskola három diákját és az orgazdát is - egy nyíregyházi diákot - aki átvette a lopott holmit.

A fiúk egymillió forint értékben loptak el gázálarcokat, védelmi ruhákat, sisakokat és más felszereléseket. Felnyitottak több egészségügyi csomagot is, amivel további 90 ezer forint kárt okoztak. Lopás és rongálás gyanúja miatt indult ellenük eljárás. Az orgazdánál egyébként több "Katasztrófavédelem" feliratú védőruhát foglaltak le a rendőrök.