Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kedden üzemkezdetre helyreállt a vasúti közlekedés

MTI
2008.04.08. 06:52

A MÁV Zrt. és a MÁV-START Zrt. szakemberei kedden a hajnali üzemkezdetre teljesen helyreállították a vasúti közlekedést, tájékoztatott Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtófőnöke. A vonatok nagy része hétfő délután is közlekedett. Kedden már minden vonalon utazhatnak a távolsági IC-vonatokkal. A budapesti elővárosi vonatok mindegyike közlekedik, a távolsági gyors- és személyvonatok forgalma is normalizálódott. A nemzetközi járatok menetrendszerűen érkeznek és indulnak.

Hétfőn napközben még voltak késések és járatkimaradások, de már a délutáni csúcsforgalomban minden vonalon biztosított volt az eljutás. A vasúttársaságok ezúton is elnézést kérnek az utasoktól a VDSZSZ Szolidaritás szakszervezet munkabeszüntetése miatti késésekért és kényelmetlenségekért, áll a közleményben.