Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem találják a Tolcsva-patakba esett nőt

MTI
2008.04.12. 12:20

Még mindig nem találják azt az asszonyt, aki a megáradt Tolcsva-patakban tűnt el, miután rendkívüli mennyiségű csapadék zúdult Tokaj-Hegyaljára - mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese szombaton az MTI-nek. Laczkó Attila közölte: a tolcsvaiak a tűzoltóság és a Spider miskolci mentőcsoport bevonásával egész éjszaka sikertelenül kutattak a pénteken eltűnt asszony után. A keserést a szakemberek addig viszont nem tudják folytatni, amíg a patak vízszintje nem megy lejjebb.

Lehóczki László, a miskolci Spider speciális mentőcsapat vezetője azt mondta: még mindig erős a sodrás, és nagyon magas a patak vízszintje. Néhány helyen eléri a két métert, emellett bizonyos részeken a patak tele van uszadékkal. Ő is megerősítette, hogy addig nem tudják folytatni a kutatást, amíg a patak nem apad. Vojnár László, Tolcsva polgármestere ugyanakkor úgy nyilatkozott, hogy ők szombaton reggel újrakezdték a kutatást a polgárőrség tagjainak bevonásával és helyi önkéntesek segítségével.