Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vasúti vagon tetejére mászott egy fiú

MTI
2008.04.15. 15:04

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 16 éves miskolci fiú, aki társával egyetemben egy vasúti vagon tetejére mászott, a nagyfeszültségű áram megütötte, barátja csak könnyebben sérült meg, tájékoztatott a rendőrség kedden. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa elmondta, Miskolc iparterületén, egy hirtelen ötlettől vezérelve két 16 éves fiatal felmászott egy vagon tetejére, azon mászkáltak, majd egyikük felemelte a karját és az így már veszélyes közelségébe kerülő magasfeszültségű áram megcsapta őt.

A sérültet életveszélyes állapotban szállították kórházba, testének 40 százaléka égett meg. Társát is érintette az áram, de ő csak könnyebb sérüléseket szenvedett, tette hozzá a szóvivő.