Olivér
4 °C
8 °C

Gázpisztollyal fenyegette az autóst a kamionsofőr

Független Hírügynökség
2008.04.26. 09:59

Garázdaság gyanúja miatt vizsgálatot indított a körmendi rendőrség egy kamionsofőr ellen. A férfi engedély nélkül tartott gáz-riasztó pisztollyal fenyegetett meg egy autóst pénteken, egy piros lámpánál. A két sofőr a 8-as főúton ment a főváros felé. Csákánydoroszló környékén a budapesti autós szerette volna megelőzni az előtte haladó kamiont, csakhogy közben a kamionsofőr is előzésbe kezdett.

Körmendre érve a személyautó vezetője kiszállt, és kérdőre vonta a kamionsofőrt, aki erre egy pisztolyt dugott ki az ablakon - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Gábriel Gábor őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A megfenyegetett férfi értesítette a rendőröket, akik végül Zala megyében, egy hahóti benzinkútnál tartóztatták fel a kamionost. A rendőrség lefoglalta a fegyvert, és garázdaság gyanúja miatt indított vizsgálatot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?