Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Késnek a vonatok a Budapest-ceglédi vonalon

MTI
2008.04.29. 08:05

Továbbra is késnek a vonatok 20-30-40 percet a Budapest-Cegléd vasútvonalon mert még nem tudták helyreállítani a hétfő este leszakadt felsővezetéket a szakemberek, közölte a MÁV kedden reggel. A közlemény szerint a szakemberek egész éjjel dolgoztak a vezetékrendszer kijavításán Üllőnél, a teljes helyreállítást délelőtt 9 órára ígérik.

Üllő állomáson hétfő este 21.15 órakor a Budapestre tartó InterCity vonat áramszedője letörött. Emiatt megrongálódott az üllői állomás teljes vezetékrendszere. Az áramszedő azért sérült meg, mert beleakadt a vezetékbe - így amíg nem állt meg - leszakította az útjában lévő több száz méter vezetéket. A baleset miatt Üllő és Vecsés között nem közlekedhettek a vonatok, két esti vonat helyett autóbuszok szállították az utasokat, olvasható a vasúttársaság közleményében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?