Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vonattal ütközött egy autó Debrecenben

Index/MTI
2008.04.29. 09:47

Meghalt az a fiatal férfi, aki személygépkocsijával összeütközött egy vonattal kedden reggel Debrecenben, egy vasúti átjáróban, közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese. Kozma Imre őrnagy tájékoztatása szerint a Balmazújvárosi úton történt a baleset. A személygépkocsi vezetője a vasúti átjáróban összeütközött az éppen odaérkező, Debrecenből Balmazújváros felé tartó, menetrendszerű, négy vagonból álló személyvonattal.

A személyvonatban mindössze hárman utaztak, senki nem sérült meg és a vonat is a vasúti pályán maradt. A személygépkocsi viszont az ütközés következtében a hátára borult, beszorult vezetőjét a tűzoltók vágták ki a járműből. A fiatalember belehalt súlyos sérüléseibe.

Az eddigi megállapítások szerint a vasúti átjáróban jól működött a fénysorompó, piros jelzést mutatott, olvasható a MÁV közleményében.